Njuter av fredagen

Fredag fredag härliga fredag!! Det är något alldeles speciellt med fredagar, jag hade en fröken på mellanstadiet som sa att hon tyckte att på fredagar kändes det som bomull i hjärtat & det kan jag hålla med om..det är så otroligt skönt att känna att man har hela den lediga helgen framför sig!!

Idag har det blivit lite städ som vanligt & så har jag kämpat med tvättkorgen & äntligen besegrat den!! Tömde korgen helt & slängde sånt som legat där på botten i åratal, sen tog jag resten & tvättade..så nu är den TOM=)

Jag, Daniel & Lova var även en runda inne i stan för att köpa henne en vinterjacka. Det blev den rosa, men hon var på uruselt humör & vägrade prova, så vi får se om den passar.. Har knappt aldrig sett henne bete sig så illa som hon gjorde idag..skrek & grät mest hela tiden & var så trotsig & tråkig man bara kan tänka sig=(
Vi båda trodde att hon skulle bli sjuk, att det var något på gång, men nu i eftermiddag har hon varit som vanligt & inte alls sur eller så..

När skolbarnen kom hem satte de & jag igång med ett bullbak..vaniljbullar!! Den sista plåten är inne i ugnen nu & det doftar ljuvligt i hela huset=)

Har ett halvt fotbollslag i vardagsrummet som tittar på film samtidigt som de pärlar pärlplattor. Eddie & Alicia har Thea & Emil här, sen är Lova med förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0