Nyfriserad & fin

Har varit hos frissan idag, Petra på Backstage=)
Skulle göra lite slingor & klippa håret. Hon tyckte att jag passade så bra i den "mustiga" färgen jag har & trodde att det var min naturliga hårfärg. Vi bestämde att jag skulle göra några ljusa slingor blandat med några som inte var lika ljusa, lägga i bottenförg samt färga resten av håret i den färgen jag haft nu. Hon är verkligen noggrann & tog tid på sig..var klar efter 2,5 timme;)
Klippte av en ganska bra bit & klippte upp håret..hon tunnade även ur det lite grann då hon tyckte jag hade tjockt hår!! Tjockt..sa jag?! Jag har alltid tyckt att mitt hår var tunnt, men så var det inte sa hon;) Det var ovanligt att ha så mycket hår tydligen.
Jag blev nöjd, fast när jag väl kom hem såg jag att det inte var så ljust som det såg ut på salongen, utan mer som jag hade det innan med lite mer liv i. Fast nöjd är jag i alla fall=)

Lova var med mig den första timmen hos frissan, sen hämtade Daniel upp henne & de hittade på lite annat under tiden jag hade kvar.
Hon har en sån himla jobbig period nu & vill inte vara på dagis.. Igår fick de bända loss henne från mig & hon gallskrek..usch, jag gick därifrån i tårar..det är mycket jobbigare när de är ledsna nu än när de var små=(
I natt har hon varit jätteledsen till & från & idag hade hon lite rosslig hosta så då fick hon vara hemma.

Det verkar hända lite positiva saker här hemma i lägret oxå, men det får ni vänta med tills det är klart;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0