Klappar

Känner att jag börjar få kläm på julklapparna lite grann nu..sköönt!!
Var inne i stan en runda idag med tjejerna, vi gick i alla leksaksaffärer & de pekade ut bra saker. Några fick jag med mig hem genom att de fick gå undan så jag kunde smyghandla;)
Eddies klappar börjar oxå klarna, han är ju annars i en svår ålder & har knappt vetat själv vad han vill ha. Men han har kommit en ett bra förslag som man kan spinna vidare en hel del på!!

Annars har den lediga dagen gått åt till att "sanera".
Fick ett sms i måndags om att det fanns flera fall av skabb på två ställen jag varit & jobbat på en del. Igår fick jag ytterligare en bokning där & det visade sig vara ganska stort. Flera gamla & även flera i personalen var drabbade, var en ganska kaotisk dag med duschar, behandlingar, väldans noga med handskar & rockar & alla möbler, saker & kläder skulle ut i snön & stanna ute i två dygn!
Det kliade på mig hela dagen, inbilldning så klart, men ändå.. Så idag kände jag för att bädda rent, tvätta ALL tvätt samt att slänga ut täcken, kuddar, madrasser & sånt på altanen. Känns bara lite fräschare att göra så, trots att jag inte alls har skabb..inte än i alla fall;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0