ÄventyrHemma igen efter vårt äventyr på stan.
Det började mindre bra, först med Lova & Alicia som bråkade om vem som skulle sitta fram, sen när de väl var på plats så startade inte golfen!! Daniel skulle iväg på behandlingsbadet senare så den andra bilen kunde jag inte ta..efter några försök så startade den äntligen. Daniel säger att batteriet som är dåligt laddat eftersom vi knappt kört med den på hela vintern.
På vägen in var jag tvungen att tanka & sen var det samma visa igen att jag inte fick igång den förräns efter 6-7 försök..

Väl inne i stan gick allt bra i alla fall=)
Köpte barnen varsitt storpack strumpor, flickorna fick varsin vårmössa, låsolja & upptiningsspray till min bil som alltid fryser igen i låset, men annars höll jag i pengarna;) Eller föresten en sak till köpte jag..jag har ett litet projekt på gång, men det får ni veta när det börjar bli klart;)

Till lunch blev det varsin billig hamburgare på Mc D..perfekt när man har barnen med.

På hemvägen stannade jag & tjejerna till på Maxi för att handla lite. Tog en vagn, men när jag kom in i affären tog jag i något vidrigt äckligt..såg ut som om någon spytt över vagnen..hoppas verkligen inte att det var det, men jag vägrade dra omkring med den äckliga vagnen så jag ställde den & fick BÄRA 4 kassar med mat i stället!! Var alldeles för lat för att gå ut & hämta en ny;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0