En sån där dag..

Hmmm, vissa dagar har man bara lust att lägga sig ner & skrika eller gå & lägga sig igen med huvudet under täcket!!

Morgonen började jobbigt med lilla Lova som var lite mammig vid lämningen på dagis, hon ville hela tiden ha en kram till.. Sen när jag gick som kom jag bara ut till grinden sen hör jag henne jätteledsen komma springande i bara strumporna i snön..
Jag gick in med henne igen & satt en stund tills hon gråtit klart. Var så nära på att ta med henne hem & ringa jobbet & säga att jag inte kom, för hon har varit förkyld nu ett par dar & jag tyckte det var sämre i morse så jag tvekade redan lite hemma. Men rätt som det var kom en fröken & hon gick med på att följa med henne in på avdelningen igen, så då åkte jag vidare till jobbet..lite försenad men det gjorde inget.

Eftersom Daniel var i Västervik hade jag Enzo med mig. Helt plötsligt visade det sig att en av tanterna vaknat på helt fel sida idag & var en riktig motvals kärring!! Så då tålde hon plötsligt inte Enzo bara för att hon var lite anfådd..hon har alltid gjort det innan & jag sa till henne att Enzo var en ras som man inte blir allergisk mot..
Ja ja skit samma, Inger som jag jobbar med sa att det inte var nåt att bry sig om, utan att är hon på det humöret så är hon bara det. Och det visade sig senare under dagen oxå, inget var rätt & hon var sur & vresig för allt som folk sa.. Fan det var bättre att hon stannat kvar isängen i stället för att förpesta tillvaron för en annan!!
Det var bara att bita ihop & inte visa något..dagen blev i alla fall bättre senare.

På eftermiddagen efter skolan kom Eddie eftersom han inte ville vara ensam hemma=) Han var med tanterna & spelade Phokeno!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0