Iskallt!!

-19 grader!! Japp det visade termometern när jag var ute med Enzo 6:40!! Det var alldeles för kallt för den lille ulltussen & han kom inte många steg innan benen inte fungerade & han la sig & knydde i snön..stackarn.

Daniel skulle till Oskarshamn för röntgen idag, så det är därför jag har tagit ledigt, barnen har ju sportlov & kan inte vara ensamma. Eller ledigt & ledigt, jag har inarbetade timmar att ta ut så jag förlorar inget på det=)

Jag & tjejerna ska tillbringa dagen på Leos lekland med Petra & hennes tjejer, Alicia ska ha med sig Hampus oxå.
Eddie valde att följa med Lollo till Svartbäcksmåla i stället..burr hoppas det blir varmare under förmiddagen så de inte fryser ihjäl!!

Min bil har inte använts nu på över en vecka & hade ca en halvmeter snö på sig & var totalt infrysen.. Tänkte att det var lika bra att ta tag i det innan jag börjar få bråttom, så mellan 6:45-7:15 var jag ute i kylan& kämpade med denna bil. Först & främst var det inte det lättaste att ens komma in i den, låsen spökade & låste sig & låste upp hela tiden av sig själva när nycklen var i, senvar det barsa ena bakdörren som kunde låsas upp så jag fick klättra in den vägen för att kunna starta;)
Startade gjorde den på första försöket!!
Sen var det resten av jobbet att skotta av snön & skrapa rutorna..det var till & med is & frost på instrumentpanelen & insidan av dörrarna.
Men nu är den klar & redo för att tuffas iväg med om en & en halv timme=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0