Mycket snö!!


En snöig Enzo

I morse blev det lite kaosartat här hemma kan jag säga! Det hade ju kommit hur mycket ny snö som helst & Daniel fick slänga sig ut & skotta så han skulle komma ut med bilen överhuvudtaget. När jag gick ut med Enzo på morgonrundan såg man inte ens trappen..allt såg ut som en stor pulkabacke..
Jag var ganska glad att jag kan gå till jobbet så vi slapp skotta fram min bil med, men sen när jag kom ut på vägen & fick se att den var oskottad var det inte lika kul längre..jag fick boktavligen pulsa mig fram till jobbet!!
Den första en & en halvtimmen var jag ensam, Inger som jag jobbar med blev försenad, så det blev ganska mycket att styra med för mig. Jag fick skotta vid ingångarna till  Äringen samt framför "mina" tanters dörrar så de kunde komma ut när jag gick för att hämta dem.
Eftermiddagen blev desto lugnare eftersom det inte kom något folk pga vädret, då satte jag mig & vävde färdigt mattan, jättefin blev den!!

Tjejerna är nysnaggade nu med, vi åkte in till Lena efter middagen för att klippa deras toppar. Enzo fick följa med & det var spännande att komma till en ny lägenhet..nu är han trött igen& sover som en stock;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0