Skönt med fredag


Äntligen fredag!!
Denna dagen har gått i ett.. Först lämnade Lova & jag Eddie & Alicia i skolan, sen städade jag badrummet innan det var dax för att åka till skolan för att vara med när Eddie & Alicia fick sina vaccinationer. Efter det ville Alicia följa med hem i stället för att gå kvar den sista timmen. Vi frågade fröken & det var okej=)
Jag tog med mig tjejerna till Maxi för att storhandla, vi träffade Eva & började prata om rumsrenhet. Hon tipsade om att köpa trädgårdsgaller, sånt man har till kompostgaller till att avgränsa huset. När vi är i vardagsrummet sätter vi upp gallret såEnzo bara kan vara där inne, då har han ju ingen möjlighet att smyga i väg & kissa..alltså blir det lättare att hinna med när han behöver göra nåt!!

Till middag gjorde jag helstekt fläskfilé, hasselbackspotatis & gorgonzolasås..mmmmmmmmmmmmm vad gott det var!!
Barnen & jag blev just klara med två plåtar bullar med vaniljkräm i. Vill testa receptet innan jag bakar till min födelsedag som är om 13 dagar=)

I kväll fredagsmyser vi till Let´s dance & njuter av lugnet före stormen, för resten av helgen är ett race av en massa barnkalas!! Ska försöka hinna med ett besök hos Eva & hundarna med=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0