Kompisar hemma igen

Då var arbetsveckan på Äringen gjord & nu har jag bara en vecka kvar där om inget annat händer.. Jag hoppas verkligen på förlängning med då med mer timmar, annars kommer det inte att funka eftersom deltidsdagarna inte håller för all evighet.

Sen vi fick hem Enzo har vi ju varit bestämda på att vi inte ska ha en massa folk här & när barnen har lekt så har de fått vara hemma hos sina kompisar. Allt för att det ska bli en lugn start för Enzo så han får boa in sig så bra som möjligt & lära känna oss.
Nu har han bott här i 3 veckor(i morgon) & vi har börjat släppa lite på det. Vi har sagt att nu kan de få ta hem sina kompisar igen, fast helst en åt gången till att börja med.
Så idag har Alicia haft Lovisa här ett par timmar & när de sen ville leka vidare hemma hos Lovisa så kom Lovas kompis Sanna hit. Eddie har varit hos Lollo hela dagen.

Mycket utelek blir det nu oxå när det fullkomligt "vräker" ner snö ,mest hela tiden. När man skottat dröjer det inte lång stund förräns det är dax igen..ett evighetsgöra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0