Positivt tänkande

Så nu är beslutet taget & ångestkänslorna finns kvar men börjar sakta försvinna.
I natt hade jag sån ångest att jag inte ens kunde tänka på det utan försökte i stället tränga bort tankana & tänka på något annat.. Även i förmiddags kände jag av det & mådde fruktansvärt illa & kände mig skakig i kroppen.
När jag kom in på bemanningen frågade hon om jag bestämt mig, jag ville först få veta om det fanns någon liten chans för mig att få vikariatet på Äringen i stället, men det skulle inte förhandlas förräns 10 mars & vara klart 17 mars & så länge kan jag inte vänta & eftersom jag inte finns med på laslistan är chansen så liten ändå att jag är tvungen att ta denna anställning.
Nu får jag ta det som det är & vara glad åt att jag har jobb & får en inkomst, jag får försöka släppa det jag fått erbjudande om innan & hoppas på att detta kommer bli bra!! Jag får även hoppas på att det kan leda till en förlängning samt kommer jag ju upp snabbare i laslistan när jag jobbar så mycket inom kommunen i sommar.
En annan sak som är positiv i det hela är oxå att eftersom rekryteringen till Äringen inte är klar förräns i mitten på mars kanske jag får vara där tills dess=)

Vi hade Enzo med oss idag när jag skulle in. Vi stannade till på HSB först & visade upp honom där för mammas jobbarkompisar. Sen har han fått vara ute & gått med Daniel medan jag var inne på "mötet". Det har varit bra bilträning för honom & faktum är att han är jätteduktig nu & gnäller inte alls längre=)

Kommentarer
Postat av: Melanie

Låter som du har haft en del att fundera över...puh ! Inte lätt när beslut ska fattas och man känner sig stressad. Vet precis hur det är det där..

Va rädd om dig.

2010-01-22 @ 17:14:21
Postat av: Helena

Tack detsamma!!

2010-01-22 @ 17:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0