Ytterligare ett beslut att ta..

Åhh jag har fått ytterligare ett jobbigt beslut att fatta.. Det har varit så mycket svåra & viktiga beslut den senaste tiden att jag blir tokig.

Nu trodde jag att det skulle lugna ner sig & att jag "bara" hade beslutet med att välja mellan sommarjobb på vårdcentralen eller Träffpunkten att fatta.. Men idag sattes allt på en helt ny spets..

Jag blev erbjuden att bli månadsanställd på bemanningen mellan 1 maj - 15 september, 80% & med 1500:- extra varje månad pga att man har flexibla arbetscheman.
Detta innebär att jag har en tjänst på 80% & har ett schema där jag vet vilka dagar jag är ledig, men de dagar jag jobbar vet jag inte vart eller om jag jobbar dag eller kväll förräns kanske dan innan.

Det positiva är att jag har en fast inkomst under denna perioden & att det eventuellt kan bli förlängning om jag har en himskans tur.
Negativt är att jag inte kommer ha någon sammanhängande ledighet utan bara en eller två dagar i taget(alltså typ omöjligt att hitta på något i sommar med familjen), jag kommer jobba varannan helg(skittråkigt eftersom vi campar på helgerna) & att det kommer bli så jävla psykiskt påfrestande att inte veta vart eller när jag ska jobba..

Jag har tills i morgon på mig innan jag ska ge besked, men egentligen har jag inget val eftersom man inte har rätten till att neka jobb.. Inger på Äringen blev jättebesviken eftersom hon hoppas på att jag skulle få vikariatet till december..

Jag har mått så illa & haft ont i magen sen de ringde vid ett..det känns fel i kroppen att tacka ja, men reglerna & ekonomin tvingar mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0