Minigolf & trevligt sällskap

I förmiddags bestämde vi träff med Sanna, Sjökvisten & Elin på Ekudden för att spela en runda minigolf.
Jag spelade som aldrig förr, brukar jämt vara värdelös på minigolf, men idag gick det kanon!! Barnen är oxå duktiga, fast Eddie surade ihop efter andra banan för det gick inte riktigt som han ville, sen ville inte han vara med mera (därav inga närbilder på honom).
Efter golfrundan åkte bort till Burger king allihopa för att äta lite lunch & senare blev vi hembjudna till Sanna & Sjökvisten på kaffe & nybakad äppelpaj:) Glutenfri & väldigt smaskig!! Vi blev sittandes till 18:30 innan vi begav oss hemåt igen. Enzo har givetvis varit med oss hela dagen & fick leka av sig lite med deras Olle..innan leken blev lite väl busig, så då särade vi på de små liven;)

Vi var även en runda på CR service, på rekommendation av Länsförsäkringar, med min telefon. Ca 1400:- skulle de ha för att byta glaset, så vi får kontakta länsförsäkringar i morgon & se vad de säger.
Har jobbdag i morgon, men har ännu inte fått någon bokning!! Detta har aldrig hänt sen jag blev månadsanställd.. Det betyder att jag troligtvis kommer få ett samtal i ottan, så därför måste jag stiga upp 5:30 ifall ifall..eller så får jag väl en kvällsbokning & har gått upp i onödan..satan vad värdelöst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0