Så det kan bli..

Igår morse när vi höll på att göra oss i ordning för att åka in på Kalmar marknad blev Daniel helt plötsligt illamående & gick & la sig.
Jag tänkte att då får väl vi andra åka så kan han vara hemma & vila.. Men han blev bara sämre & fick tryck över bröstet & såg helt borta ut, så jag vågade inte ge mig iväg.
Vi väntade en timme & då var det fortfarande ingen förbättring, så då ringde jag vårdcentralen. De ville att han skulle åka in till akuten direkt & frågade om jag kunde köra eller om de skulle skicka ambulans, men vi bestämde att jag skulle köra.
Ungarna & jag släppte av honom vid akuten & åkte vidare in till marknaden..det kan säkert låta kallt & känslolöst, men jag tänkte att sitta där inne med barn blir bara rörigt & kanske oroligt för dem. Bättre att vara som vanligt & inte göra dem oroliga, så skulle D höra av sig så fort han visste något.
På vägen hem ett par timmar senare ringde han & talade om att det troligtvis var hjärtmuskelinflamation han hade & att han skulle bli inlagd på hjärtintensiven & stanna till minst söndag!!
Han blev rejält omhändertagen & undersöktes ordentligt med röntgen, kranskärlsundersökning & diverse prover & det är ju skönt att veta.

Idag har vi varit & hälsat på honom. De är fortfarande inte helt säkra på att det är inflammationen, men än så länge det de tror mest på. Proverna visar att det är något men inte riktigt vad..så vi får väl se om de släpper hem honom i morgon eller om vistelsen blir längre.. Han kollas regelbundet med prover & är uppkopplad till en maskin i alla fall.

Jag skulle egenligen jobbat i kväll & i morgon, ringde bemanningen & undrade hur jag skulle göra & hon sa att jag kunde ta vård av barn, så det har jag gjort.

Kommentarer
Postat av: Christina

Hoppas allt ordnar sig till det bästa <3

Att Daniel blir bra och utskriven idag, söndag..

Hälsa!!

Kram Christina

2010-07-25 @ 14:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0