Provisorikt möblerat


Nu i utbyggestiderna blir det lite hipp som happ här hemma. Saker har inte sin vanliga plats längre & det blir lite rörigt..men vad gör väl det när man går & väntar på sitt drömhus?!;)

Som här i köket hade vi vår ingång förut (egentligen helt värdelöst att komma rakt in i köket), men nu använder vi "fin-ingången" i stället eftersom det inte finns något utanför dörren längre. För att inte någon skulle råka öppna dörren & ramla rakt ner i grunden, valde vi att möblera där så länge. Så så här ser det ut nu en liten tid framöver,..men inte länge, för snart ska den biten rivas & en provisorik vägg ska upp innan groventrén kommer på plats!

Blev för övrigt riktigt dåligt behandlad på hälsocentralen i eftermiddags & har nu bestämt mig för att det var sista gången jag besökte Lindsdals hälsocentral! Läkaren var så oproffsig & elak att jag gick till chefen & krävde pengarna tillbaka..tyvärr så står jag ju kvar på ruta ett med mitt axelproblem..

Kommentarer
Postat av: Pernilla Malmqvist

Man kan stå ut med det mesta om man vet att det ska ske en förändring. Verkligen nyfiken på hur det kommer att bli. Mysigt du har i köket förresten.

Ha det gott

Kram pernilla

2011-12-20 @ 18:54:35
URL: http://p-nillabraviken.blogspot.com
Postat av: melanie

har hört många som inte är nöjda med lindsdal...tyvärr. gå någon annanstans.fint ni har det, och spännande med utbygge ! :)/Melanie.

2011-12-20 @ 19:04:06
Postat av: malin

Tack för kommentaren om mina foton.Har du provat att gå till en naprapat med din axel? Min sambo fick stor hjälp av en naprapat med sin nacke.

2011-12-20 @ 19:54:03
URL: http://tingstad1.blogspot.com
Postat av: Susanne

Fy tusan för att bli illa behandlad när man behöver vård av något slag! Absolut byt ställe!!!! Vad gör väl lite röra när den som väntar på nåt underbart;) Fast jag tycker inte det ser nåt rörigt ut;)Kram Susanne

2011-12-20 @ 22:42:39
URL: http://vitafalkenslantliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0