Astrid Lindgrens världDå var vi återigen hemma efter ett par mysiga dagar på Astrid Lindgrens värld.
Vi var lite oroliga innan avresa inför vädret, men vi har haft perfekt väder..lagom mulet & soligt omvartannat & i stort sett uppehåll!
Däremot var det lite otäckt i natt..rätt som det var började det smattra ordentligt på husvagnstaket & så kom ösregnet..tillsammans med världens åskoväder! Det åskade & blixtrade läänge & det var verkligen ett ordentligt oväder..i morse sen sken solen i kapp med att vi skulle gå igenom entrén:)
Nytt för i år på ALV är nya Mattisborgen. Denna var verkligen en stor succé, större borg med mycket finesser, grådvärgar, vildvittror & rumpnissar var nu med i showen + att det dimmades i skogen som när det underjordiska kallar på Ronja..allt fanns med!
Nu återstår endast två lediga dagar innan allvaret & verkligheten kommer i kapp oss..hua;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Så härligt att ni haft en lyckad resa i Astrid-världen! =) Ja, det var ett riktigt oväder vi fick, jag och äldsta dottern tittade på blixtrarna som lyste upp natthimlen - mäktigt.I dag tänder jag ett ljus och sänder mina tankar till de drabbade och anhöriga i Norge, ofattbart.Kram Emma - Emmas Vita Drömmar

2011-07-23 @ 12:36:46
URL: http://emmasvitadrommar.blogspot.com
Postat av: Sonja

Låter som en härlig resa. Inte så kul dock med åska när man ligger i husvagn... Jag har aldrig varit till ALV. Nu är barnen för stora för det. Kanske får ta en tur med eventuella barnbarn så småningom...

Kram Sonja.

2011-07-23 @ 18:07:58
URL: http://hammarsbacken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0