Blåbärsstället


Sista veckan på min fem veckors långa härliga semester är påbörjad..börjar kännas lite småjobbigt att denna underbara tid snart är över, men samtidigt kommer man snart in i den vardagliga lunken igen & då känns det ganska bra.
Förmiddagen bjöd på regn & bara regn idag.. D & jag passade på att åka in till stan för att uträtta lite ärenden & ovanligt nog ville ingen av barnen följa med, det kändes lite konstigt men samtidigt lyxigt.
Efter lunchen tog Eddie & jag på oss stövlarna & gick iväg till vårt blåbärsställe. Oj så mycket bär det fanns, vi plockade & plockade & även fanns det mycket kvar när vi var klara! Vi får ta resten en annan dag;)

En sak som jag lärt mig denna semestern är att jag inte är ett dugg bra på att göra ingenting!
Jag blir såå rastlös så fort jag inte har något att göra.. Idag högg jag tag i målarpenseln igen. Grundade & färdigmålade två små stolar jag kommit över, har inte bestämt mig för vart de ska stå än, men det löser sig nog;)

När det var klart packade vi in fiskegrejerna i bilen för att testa fiskelyckan igen:) Nu visade sig solen & det var riktigt rofyllt, men inga aborrar eller gammelgädda i sikte..dock fyra mörtar som inte ens katten ville ha!;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej och tack för din söta hälsning hemma hos mig!

Oj, så mycket blåbär ni hittat, så gott med hemlagad blåbärspaj...i fina porslinet, älskar Mynte-serien. =) Är de söta pajformarna också Ib Laursen?

Jag ser att jag har glömt att lägga dig i min blogglista, från och med nu finns du där så att jag kan besöka dig ofta. =)Kram Emma - Emmas vita drömmar

2011-07-18 @ 21:35:12
URL: http://emmasvitadrommar.blogspot.com
Postat av: Emma

Det är bara jag igen! ;)

Du har andra tjing på krukan från Greengate! Jag meddelar dig om det blir någon ändring. Kul att du kikade in i min bloppis! =)Kram Emma

2011-07-18 @ 21:38:37
URL: http://emmasvitadrommar.blogspot.com
Postat av: Anonym

Snygg mobil och i vitt!!

Låter som en mysig semestertur

må så gott

kram Tina

2011-07-21 @ 07:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0