Gissa könet;-)


I morgon är den stora dagen!! Dagen då vi ska få se vår bebis & forhoppningsvis få veta kön!!
Välkomna med gissningar på vad ni tror att det är för buse som ligger i min mage;-)

Här besöker vi sjukvården titt som tätt..igår var det jag som hade tid hos mödravårdens specialistläkare angående mina besvär. Läkaren konstaterade att jag hade både foglossning & ischias & sjukskrev mig på 50% i 3 veckor till att börja med. Det känns bra & jag hoppas verkligen att det kommer funka!

Idag fick jag fara iväg med Lilo(katten) till djursjukhuset, hon har haltat i en veckas tid efter att hon var borta i två dagar..först verkade det ge med sig, men igår blev det värre. Hon undersöktes noga & röntgade både knä & höft, men det visade inget som tur var utan hon har nog sträckt sig eller något liknande. Fick antiinflammatoriskt att ge henne i en vecka.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Fin liten mage .. Ja du det är inte lätt att gissa .. På min tid sa man att om man bara hade mage .. Och ingen annanstans så var det en kille .. Tjock runt om en tjej ..fast jag hade bara mage men jag har två tjejer .. Så det tömmer inte på mig .. Fast det är hundra år sedan .. Tänk ! Vad tiden går .. De är nu 20 och 22 .. Fattar det inte ! Så ta vara på tiden så mycket du kan .. Det kommer du att ångra sedan ..att umgås och inte lämna bort sina barn till förskolan när de är för små .. Föräldrarna är viktigast ..de första åren ..(jag jobbar som förskollärare, så jag vet vad jag pratar om ) .. Lycka till på ultra ljudet ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

2012-04-03 @ 19:07:59
Postat av: Paula

Vad härligt att få se det lilla underverket!

Hoppas vila hjälper dig med fogar o ischias....inte kul:((

Jag vågar mig inte på någon gissning;) Spännande att få veta! Vi vet inte så man kikar på magen ofta o undrar hihiKram

Paula

2012-04-04 @ 08:10:03
URL: http://vackravitating.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0