Dax för "projekt hall"

Hittade bilder på Enzo som valp..får man verkligen vara så söt?!
 
Sådärja, då gick vi in i vecka 40 idag då..bara 6 dagar kvar till det magiska datumet (som för övrigt inte alls behöver betyda att bebban har lust att komma just då) ;-) Hur som helst så är det nedräkning i alla fall!
Känner av lite mer nu, mina hälar & trampdynor är så ömma att det är ren plåga att gå & stå..känner även av det när jag sitter & ligger. Jag gissar på att det kan bero på att jag gått i hårda, platta sandaler hela sommaren & att det är dax att shoppa ett par rejälare gympadojor! Ryggen säger i från & det hugger till i ljumskarna till som tätt..riktigt obehagligt! Men men, snart är det över & jag får min fina belöning
 
I morgon kommer mamma & pappa för att hjälpa oss att byta till den nya ytterdörren samt sätta in ett gammalt fint spröjsat fönster i hallen.
Jag har målat klart fönstret i veckan & idag hjälptes vi åt att plocka ut den stora garderoben vi haft i hallen..stort, fint & ljust kommer det bli!
Dock behövs nytt golv, tak målas & även väggar..men det får vi ta senare.

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Ja tänk att världen snart ska berikas med en ny liten vacker varelse... Jobbigt att behöva ha ont så där. Hoppas du får en skön helg iaf, Spännande med hallen:))
Kram på dig!,

2012-08-25 @ 09:36:02
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Ekenäsliv

Ps: såååå söt valp!! Hunden, de är verkligen människans bästa vän..

2012-08-25 @ 09:36:38
URL: http://www.ekenasliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0