Hej mitt vinterland..igen!

Härligt att vintern är tillbaka, all snö som smälte bort kom tillbaka på ett kick!
Eddie tog med sig en kompis & gick iväg till ena pulkabacken i förmiddags & jag packade ihop alla tjejerna & Enzo för att besöka den andra backen. Mannen fick stanna hemma & skotta..& han är inte klar än stackarn! Vi har mycket att skotta & just nu är han uppe i tre timmar, fastän vi har snöslunga!
Jag fick mig oxå ett motionspass, sista biten in till backen var oplogad så det var bara att dra vagnen..puuhh det var tungt, men det gick tack vare mina stora rejäla hjul! Efter två timmar var både Lova & Enzo nöjda & vi gick hemåt, Alicia stannade kvar med sin kompis.
Olivia tyckte nog det var skönt i vagnen för hon sover fortfarande & då la jag ner henne klockan 11..alltså har hon sovit i 3 timmar nu & det tillhör inte vanligheten:)
 
Skönt att må bättre nu, igår fick jag troligtvis ett rejält blodsockerfall & kräktes på morgonen. Mådde jättedåligt & var skakig & svag. Men efter ett par timmars vila mådde jag bättre & kunde äta & dricka som vanligt. Troligtvis har jag gått ut lite för hårt med viktnedgången & kroppen kanske inte hängde med när jag helt slutade med socker & åt betydligt mindre mat.. Vi får se, men vågen visar i alla fall positiva resultat idag med.. -2,3 kg på två veckor:)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja det är inte lätt att ta sig fram med vagn nu minsann men visst är det härligt med all snö.
Kram Jennie

Postat av: Ekenäsliv

Visst är det fint med snön!!! Bra mycket bättre än det gråa vi hade innan.
Va rädd om dig vännen…
Kram Anna

2013-01-14 @ 21:01:08
URL: http://www.ekenasliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0