Marknad utan vagn

 
Idag var det dax för säsongens marknadspremiär för oss, Algutsrums marknad.
Jag & barnen åkte dit & gick runt på lite över en timme..mycket folk var det & som vanligt blir jag tokig på folk som bara står i vägen;)
Fick med mig hem det gamla vanliga, brända mandlar & stänger..men i år blev jag även positivt överraskad när jag hittade saltlakritsremmar som var glutenfria, mitt livs första! Förra året hittade jag hallon & cola,men det var inget för min smak..men denna däremot gick hem!
 
Efter mycket velande fram & tillbaka har jag bestämt mig för att sälja Olivias "shoppingvagn"..hon gillar inte att sitta i den pga av att den bara är vänd framåt. Hon är alldeles för liten för att inte se oss & det slutar alltid med att man får bära henne.. Så sagt & gjort slängde jag ut den på Blocket & Facebook. Några timmar senare var den paxad av en tjej i Göteborg som kommer hit nästa helg till svärföräldrarna, så en handpenning får jag nu & resten vid leveransen:)
Så nu ska vi ha en mindre vagn med vändbar sits i stället (vilket var lättare sagt är hittat)..det ser jag fram emot! Idag fick jag bära runt på Olivia på marknaden eftersom jag inte ville använda shoppingvagnen längre när den är såld & Teutonian får inte plats när alla barnen är med..det var tungt i slutet vill jag lova;)

Kommentarer
Postat av: Helén

Det finns ju vagnar med vänbart handtag, som gör det smidigt att ha den vänd mot eller från den som kör. Hoppas du hittar nåt bra :-) Kram!

2013-06-30 @ 13:48:02
URL: http://helenkristiansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0