Oväder

 
Mattan jag köpte till köket för ett tag sen får nu tjänstgöra i vardagsrummet..om det är tillfälligt eller för evigt har jag inte bestämt än.. Vår vanliga vardagsrumsmatta, en ljus ryamatta är i stort behov av en tvätt innan den får komma tillbaka.
Men jag tycker faktiskt att det blev fint så här med, kanske man skulle försöka hitta en bred trasmatta till köket i stället?
 
Ovädret Simone för förbi här igår kväll..fy sjutton vad det stormade, trodde nästan att taket skulle lyfta!
Vi halv nio upptäckte Daniel att vår studsmatta vänt runt & flygit upp i skogen.. Eftersom vi var oroliga för att den skulle få ny fart & åka ut på vägen var vi tvungna att ge oss ut & försöka plocka i sär den så mycket som möjligt, när blåsten tog i mellan varven fick man vara beredd att fly undan, så vi inte riskerade att få mattan eller träd över oss!
Lite senare hördes en jäkla smäll, då var det en stor tall som föll här precis intill i skogen! Även torkvindan vek sig & gick av..
 
Hittade för övrigt en sådan säng jag visade igår till Olivia på blocket..billigt & bra, ska se om vi kan hämta hem den nu i kväll eller i morgon:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0