Annorlunda fredag


Gårdagen bjöd på en minst sagt annorlunda fredag.. Jag skulle jobba till 11 för att då köra Alicia till hennes återbesök hos läkaren på barnmottagningen.
Dagen började som den skulle men sen framåt 9-tiden började jag känna mig konstig, lite avtrubbad på nåt.. Min jobbarkompis & jag gick upp som vanligt för att ha kafferast & då kände jag mig alltmer konstig, jag kom på mig själv att jag inte hade en aning om vilka dom pratade om, även att det var mina vanliga arbetskamrater..min jobbarkompis blev tilltalad vid sitt namn & jag vet att jag jag tänkte "va? Heter hon Kicki?" 
Så jäkla läskigt!
Berättade för Kicki att jag inte kände mig pigg & berättade om namnen, sen började jag svamla & hittade inte ord..det började domna i armar, händer & tunga.. Jag skickade ett sms till Daniel i detta virrvarr & det är totalt omöjligt att utläsa vad jag skrev..ganska hemskt, fast man skrattar åt det nu.
Jag kände mig som i en annan värld, utanför min egen kropp på nåt vis & allt gick i slow motion.
Kicki blev jätteorolig & kallade på chefen som kom på två röda..jag fick sen träffa en av läkarna direkt & göra diverse nervtester & andra undersökningar. Han trodde det var migrän med aura, som jag haft ett par gånger innan fast för ganska många år sen.. Daniel kom & körde mig till akuten.
Jag fick snabb hjälp & undersöktes noggrant & efter ett par timmar fick jag diagnosen migrän med aura & kunde gå hem med behandling.

Mitt i allt detta skulle ju Alicia till sin läkare, så farmor var så snäll att hon skjutsade in henne till oss så Daniel kunde gå iväg på det med henne..& min mamma kom oxå för att hon var så orolig & ville hjälpa till.. Vad skulle vi göra utan er?!❤️

Idag mår jag lite bättre, mår illa & är helt utmattad! Men annars som vanligt..till nästa gång har jag fått nässpray att ta så fort jag anar att det är på g.


Kommentarer
Postat av: Annelie

Gud vad läskigt! Jag brukar ha migrän men har aldrig upplevt något sånt där. Krya på dig! Annelie

2014-10-12 @ 16:21:40
URL: http://skargardsmammor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0